Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Елефант Африкан Експлорър джин / Elephant African Explorer Gin

  • SKU: 8411050082
  • Държава: Германия
  • Размер: 500
  • Процент Алкохол: 40%
  • Реколта: 2022
89.00 BGN 89.0000 BGN InStock

Интересно

Този ръчно изработен джин е вдъхновен от Африка за Африка. Този джин идва от сърцата и умовете на шепа немски ентусиасти, които даряват 15 на сто от всичките си печалби, за да помогнат за спасяването на застрашените африкански слонове.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Ментово-касисова свежест на африкански бучу и пикантен грейпфрут. Фини нотки на бял джинджифил и монодора (африканско индийско орехче от Камерун) придават сложност.

Освежаваща експлозия от цитрусови и тревисти нотки, балансирани от аромата на пресен джинджифил.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки. Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти.

Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди.  Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. 

Подобни продукти