Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Елефант Джърман Слоу Джин / Elephant German Sloe Gin

  • SKU: 8411050072
  • Държава: Германия
  • Размер: 500
  • Процент Алкохол: 35%
66.00 BGN 66.0000 BGN InStock

Интересно

Този ръчно изработен джин е вдъхновен от Африка за Африка. Този джин идва от сърцата и умовете на шепа немски ентусиасти, които даряват 15 на сто от всичките си печалби, за да помогнат за спасяването на застрашените африкански слонове.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Цвят: Тъмно Пурпурен

Аромат: Усещат се ядки и лека сладост, с плаващи аромати на пресни трънки и боровинки

Вкус: Плътен и постоянен вкус, трънките дават свежа плодовитост, която не е твърде сладка създавайки страхотен баланс..


ДЕСТИЛЕРИЯ

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки. Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти.

 Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди.   Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Комбинирайки вкуса на многократно награждавания сух джин с класическия свеж аромат на свежи, ръчно подбрани трънки, резултатът е богат, леко сладък и изящен джин с топъл червен цвят. В сравнение с другите слоу джинове, Elephant е със сравнително ниско съдържание на захар, но с двойно по-високо алкохолно съдържание - 35%. Това го прави много подходящ за коктейли, както и за чиста консумация. Всички бутилки са украсени с красиви мъниста, ръчно изработени от три дами от племето Maasai в Кения, на които се предоставя възможност за работа в регион, засегнат от бедност и безработица.

Подобни продукти