Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

МакКуин енд Виолет Фог джин / McQueen and the Violet Fog Gin

  • SKU: 8411020001
  • Държава: Бразилия
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 40%
76.00 BGN 76.0000 BGN InStock

Интересно

Джинът е дестилиран с 21 билки от цял свят, включително и листа от българска роза, а негов посланик в световен мащаб е Wiz KhalifaДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

McQueen and the Violet Fog се дестилира и бутилира в хълмовете на Жундиаи, Бразилия, на хиляди километри от традиционните дестилерии във Великобритания. Дестилиран е с 21 билки от цял свят, включително българска роза.

Цвят: Прозрачен

Аромат Мармалад от грейпфрут, прясна краставица, целина, сол, розов пипер, кардамон и хвойна

Вкус: Освежаващ и гладък, с нотки на бергемот и грейпфрут, сушени цветя и пикантност


ДЕСТИЛЕРИЯ

McQueen and the Violet Fog се дестилира и бутилира в хълмовете на Жундиаи, Бразилия, на хиляди километри от традиционните дестилерии във Великобритания. Различен от всичко, което сте виждали или опитвали преди, дестилиран с 21 билки от цял свят.


ДЕСТИЛАЦИЯ

Всяка малка партида се дестилира в малки традиционни съдове,  събиращи не повече от 500 литра. Използват се два традиционни метода за производство на McQueen и се комбинират в един единствен процес на дестилация

Метод 1: Мацерация: 15 от общо 21 билки се смесват в  неутрален спирт в медени съдове . Престояват така 24 часа, позволявайки на алкохола да извлече техните аромати и характеристики.

Метод 2: Парова инфузия: Концентрираните пари преминават през медните съдове заедно с 6 отличителни билки. Етеричните им масла се миксират с мацерирания алкохол, за да произведат най-добрия джин: ултра гладък, комплексен и добре балансиран.
Подобни продукти