Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

За насVINOPOLY    

Представя изтънчена селекция от най-доброто от световния тероар!

Разнообразното ни портфолио включва биодинамични, органични и кашерни вина, спиртни напитки и кафе с престижни отличия. Гамата се допълва от интригуващи предложения за гурме и аксесоари за вино от висок клас.

VINOPOLY е акредитиран „Habanos Specialist“ и предлага богато портфолио от кубински ръчно изработени пури: COHIBA, MONTECRISTO, ROMEO Y JULIETA и др.

 

Моля, свържете се с нас за частни поръчки, корпоративни запитвания, събития и подаръци.

Нека бъдем вашия винен консиерж!

 

САГАКС ЕАД

Е компания от групата Калиман, основана през 2013 г. в София. Наследява опита на корпоративната група у нас и в чужбина.

Целта на компанията е да разнообрази и разшири дейността на групата, като консолидира и развие луксозния сегмент в категориите вино, спиртни напитки и гурме продукти.

Философията на SAGAX е да внася отбран брой винарни, дестилерии и производители - предоставяйки възможности за нови, вълнуващи преживявания за тези, които търсят най-доброто от световния тероар.