Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Канаима Джин / Canaima Gin

  • SKU: 8411040001
  • Държава: Венецуела
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 47%
69.00 BGN 69.0000 BGN InStock

Интересно

Спасяването на Амазонка е организация, която се бори срещу обезлесяването там и заедно с Канаима Джин още няколко колумбийски общности участват в залесяването на местни растителни видове и създаването на еко-устойчиви компании, които могат да ги поддържат.ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Сложен вкус с преобладаващи тревисти и цитрусови аромати и сладки тропически нотки водят до приятен баланс и свеж послевкус.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Канайма джин се произвежда в дестилерията на Дуса, в Лара, Венецуела. Тук се произвежда голям набор от спиртни напитки, включително международно известните ромове Diplomatico. Произходът на дестилерията датира от 1959 г., когато тя е принадлежала на Licorerias Unidas S.A., чийто основен акционер е Seagrams International - един от най-важните производители на джин в света. Canaima е бранд с цел и 10% от продажбите им са за неправителствени организации и доброволчески мрежи, работещи за подобряване на качеството на живот на различни коренни общности на Амазония като Fundación Tierra Viva и Saving Amazon.


ДЕСТИЛАЦИЯ

Канайма Джин произлиза от дълбините на тропическите гори на Амазонка, най-голямата и най-разнообразната биологична гора в света. За Канаима се използват общо 19 билки, 10 от Амазония, 1 от региона Лара (където се намира дестилерията) и 8 традиционни билки за джин. Това води до крайната напитка с 65% амазонски произход. Тези ботанически продукти са индивидуално мацерирани и отделно дестилирани в традиционния 500-литров малък партиден меден дестилатор на Diplomatico. След това тези дестилати се смесват заедно в различни пропорции от мастър дестилаторите, за да създадат джин с уникален вкусов профил.Подобни продукти