Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Елефант Стренгт Джин / Elephant Strength Gin

  • SKU: 8411050012
  • Държава: Германия
  • Размер: 500
  • Процент Алкохол: 57%
69.00 BGN 69.0000 BGN InStock

Интересно

Ръчно изработените джинове са вдъхновени от Африка за Африка. Този джин идва от сърцата и умовете на шепа немски ентусиасти, които даряват 15 на сто от всичките си печалби, за да помогнат за спасяването на застрашените африкански слонове.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Цвят: Кристално чист

Аромат: Ароматът е ярък, свеж и цветен с допълнителна цитрусова нотка.

Вкус: Вкусът е наистина интересен - хвойна, бор и подправки които любителите на джина жадуват заедно с нотки на екзотично дърво и плодове, които цъфтят на небцето, завършекът е чист и освежаващ с постоянна сладост.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки. Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти.

 Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди.   Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

По-силен, но запазвайки същия гладък и балансиран характер носещ много от отличията на Elephent London Dry Gin. По-концентрирани тук са подправките: хвойна, портокоалова кора, планински бор и африканската Бучу, с ароматния си профил на касис. Резултатът е по-мощен нос, с плътен вкус, свежи аромати и естествена сладост. Всяка партида носи имената на така наречените „Великолепни седем“ - най-силните и впечатляващи слонове от национален парк Крюгер, Южна Африка.

Подобни продукти