Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Брилианс / Whisky Paul John Brilliance

  • SKU: 8441010321
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 46%
94.00 BGN 94.0000 BGN InStock

Награди

Златен медал
Златен медал 2014

Asian Single Malt - Premium -The World Whisky Masters (The Spirits Business)

Виж всички

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

В ядрото се усеща сочен ечемик и осолен чипс с масло. Следват нотки на канела и червении горски плодове, с нюанси на коричка от зелена ябълка. На небцето се разкриват още карамелени и шоколадови нотки, както и аромати на портокалова кора. Финалът е дълъг с мощен вкус.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация в медни дестилационни казани

Отлежаване: в бърбън бъчви в продължение на 3-5 години преди бутилиране Златен медал
Златен медал
Златен медал
Сребърен медал

Подобни продукти