Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Бумбу Крем / Bumbu Cream

  • SKU: 8401020080
  • Държава: Барбадос
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 15%
72.00 BGN 72.0000 BGN InStock

Интересно

Свръх тежктаа стъклена бутилка сама по себе си е произведение на изкуството, украсена с опетнен метал "Х" отпред и карта на Карибите отзад. Любимият елемент на създателите й е старомодният, огромен корк, който издава прекрасен звук при всяко отваряне.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Перфектна комбинация от ром Бумбу, избрани подправки и богата млечна сметана. Дълбоки, комплексни аромати - кокос и канела се превръщат в перфектна комбинация от сладост, подправки и сметана. 


ДЕСТИЛЕРИЯ

Bumbu е направен на историческа барбадоска дестилерия, основана през 1893 г. и непрекъснато експлоатирана повече от 120 години. Тази спиртна напитка се дестилира с помощта на две непрекъснати неподвижни системи. Маята, използвана по време на ферментацията, е тайна на дестилерията, която датира от 1840 г., когато са били изливани някои от оригиналните железни казани на производителя. Подобни продукти