Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Елефант Портокал Какао Джин / Elephant Orange Cocoa Gin

  • SKU: 8411050032
  • Държава: Германия
  • Процент Алкохол: 40%
60.00 BGN 60.0000 BGN InStock

Интересно

Ръчно изработените джинове са вдъхновени от Африка за Африка. Този джин идва от сърцата и умовете на шепа немски ентусиасти, които даряват 15 на сто от всичките си печалби, за да помогнат за спасяването на застрашените африкански слонове.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Съчетанието на London Dry Gin с органични портокали и нежно изпечени какаови зърна създават цитрусово-свежа вариация на джин Orange Cocoa. Пикантните и сладки цитрусови нотки на портокала се съчетават със сухите, кадифени и шоколадови вкусове на какаовите зърна,за да осигурят допълнителна свежест и сложност на този джин.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки. Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти.

Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди.  Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. 


Подобни продукти