Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Ром Каней Сентурия 7 Годишен

  • SKU: 4001010019
  • Държава: Куба
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 38%
36.90 BGN 36.9000 BGN OutOfStock
Изчерпан продукт. Очаквайте скоро!

Интересно

Ron Caney Centuria 7 Anos отлежава в дъбови бъчви, както подсказва името му, за общо 7 години. Съхранението се извършва в дълбоки пещери от пясъчно-варовиков камък близо до Сантяго де Чили.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Златисто кафяв цвят. Носът е типично кубински – сладък и опушен. Аромат на сладка ванилия и манго с дъбови нотки и подправки. Първоначално е доста сладък с вкус на кафява захар и карамел, но те бързо отстъпват на опушените тютюневи и пикантни нотки.


ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Ron Caney Centuria 7 Anos отлежава в дъбови бъчви, както подсказва името му, за общо 7 години. Съхранението се извършва в дълбоки пещери от пясъчно-варовиков камък близо до Сантяго де Чили. Там той получава своя отличен аромат. Ron Caney Centuria 7 Anos е особено мек и деликатен на вкус и следователно много приятно вкусово изживяване за небцето. Тази мекота го прави един от най-луксозните в своя клас и не на последно място заради ваниловия си аромат, може да се сервира много добре чист при ниска температура.

Подобни продукти