Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Коледно издание 2023 / Whisky Paul John Christmas Edition 2023

  • SKU: 8441010511
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 46%
120.00 BGN 120.0000 BGN InStock

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

6-то издание на лимитираната серия Christmas Edition от всепризнатия Paul John Single Malts!

Възхитителни аромати на ванилов крем с нотка тъмен шоколад, подсилени с богати сухи плодове. На вкус се усещат деликатна мока, топъл карамел, сочна ванилия и нотки на меки подправки.

Лимитирано издание от само 8682 бутилки.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Отлежаване: в американски бърбън бъчви втора употреба, завършено в Single Vintage Colheita Tawny Port Cask. Без добавени оцветители или аромати.Подобни продукти