Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Номад Аутленд Уиски Резерва 10 годишно / Nomad Outland Whisky Reserve 10 y/o

  • SKU: 8441020021
  • Държава: Испания
  • Размер на бутилката: 700
  • Процент Алкохол: 43.1%
149.00 BGN 149.0000 BGN InStock

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ
Интензивен тъмно кехлибарен цвят. Изключителни аромати на малц и шери. Нотки на дърво, мед, ядки, кафе и ванилия. Пълно и едновременно меко на небцето, показва голямо разнообразие от фини вкусове – дъб, стафиди и шери. С дълъг, вкусен финал, това е много специално и качествено уиски, съчетаващо характера на шотландски малц и елегантността на Шери.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Родено в Шотландия и отгледано в Херес. Nomad Outland Whisky е пропито с характеристиките на дивите, открити пространства на Шотландската природа. Създателите му прокарват нова концепция, която отвежда продукта на пътешествие от родното му място до топлите и влажни равнини на Херес.


ДЕСТИЛАЦИЯ

Първото му отлежаване е в Шотландия, където престоява 6 години в американски дъбови бъчви, напоени с шери. След това отива в Херес, където претърпява още два процеса на отлежаване. Първите две години в бъчви, които са съдържали Pedro Ximenez и след това още две години в бъчви, които са съдържали Oloroso.

Подобни продукти