Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Топ барове по черноморието празнуват лятото с премиум напитки...

  • Топ барове по черноморието празнуват лятото с премиум напитки...



Топ барове по българското черноморие утоляват жаждата и разхлаждат страстите с премиум напитки, познати в цял свят. Това са ромовете Бумбу и Бумбу ХО, както и най-новото попълнение при джиновете - Елефант джин!


Bumbu Rum е базиран на оригиналната рецепта, ползвана от моряци от 16 и 17 век от Карибско море. Те смесили карибски съставки в своя ром и го нарекли „Bumbu“ - наистина оригиналният занаятчийски ром, който отлежава до 15 години.

Bumbu XO е гладък, богат, сложен и ръчно изработен ром, създаден от майстор-дестилатора на дестилерията. XO е отлежал до 18 години в бъчви от бърбън и завършен в испански шери бъчви от бял дъб.



А Елефант джин е ръчно направен джин, вдъхновен от Африка. Той идва от сърцето и умовете на шепа немски ентусиасти, които даряват 15% от всичките си печалби, за да помогнат за спасяването на застрашените африкански слонове.