Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Едитед / Whisky Paul John Edited 

  • SKU: 8441010330
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Размер на бутилката: 50
  • Процент Алкохол: 46%
7.90 BGN 7.9000 BGN InStock

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Нос от препечени филийки и мед. Усещат се малко растителни нотки, лимон и водорасли. На небцето има нотки на горски билки и каша с мед. Финалът е топъл, уютен, с нотки на дъб и женско биле. Младо уиски. 


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация в медни дестилационни казани.

Отлежаване в бърбън бъчви втора употреба.Мастър
Сребърен медал
Златен медал

Подобни продукти