Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Нирвана / Whisky Paul John Nirvana

  • SKU: 8441010310
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Процент Алкохол: 40%
4.90 BGN 4.9000 BGN InStock

Рейтинг

Jim Murray’s Whisky Bible 2020
Виж всички

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Нос: Бърбън с медени нотки и нотки на пищен плодов сладкиш и лек аромат на карамелен пудинг.

Вкус: Възхитителен мек меден вкус с лек осолен ечемик и сладка медена пита.

Завършек: Изключително дълъг и богато овкусен отново в медени нотки, ечемик и сочна ванилия.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация: в медни дестилационни казани

Отлежаване: Отлежава в американски дъбови бъчви, дестилирано в медни дестилационни казани, за да покаже чистотата на вкуса в най-висшата му формаЗлатен медал
94 , Jim Murray’s Whisky Bible 2020

Подобни продукти