Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Монтадо Вердехо & Шардоне Бяло / Montado Verdejo & Chardonnay White

  • SKU: 8124020002
  • Регион: Кастилия – Ла Манча
  • Държава: Испания
  • Сорт: 50 % Вердехо, 50 % Шардоне
  • Процент Алкохол: 12.5%
Реколта:
9.99 BGN 9.9900 BGN InStock

Интересно

Името на виното е посветено на желанието да се возиш на балон. То е почит към първия полет с балон с горещ въздух в Испания през 1783 г. пред Кралския двор на Карлос III.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Златист цвят със зеленикави отблясъци. Създадено да достави експлозия от аромати на носа, смесица от цветя, копър, прясно окосена трева и цитрусови плодове. На вкус е свежо, маслено и с дълъг приятен финал.

Температура на сервиране:  9-10 ºC


ИЗБА

Тези вина са вдъхновени от атрибутите, които определят личността на онези, които се осмеляват да търсят иновациите и да летят. Името на виното е посветено на желанието да се возиш на балон. Едно приключение, пълно с романтика, незабравимо и вълнуващо преживяване. Това е почит към първия полет с балон с горещ въздух в Испания през 1783 г. пред Кралския двор на Карлос III. Избата прегръща духа на приключението и изследването в производството на гамата вина MONTADO. Това усещане за откритие вдъхновява всяка стъпка в избата, всеки ден.


ВИНИФИКАЦИЯ

Селектиране на гроздето и бране през нощта, за да се запази есенцията, която се извлича в пресата, след като гроздето бъде накиснато при ниска температура. Алкохолната ферментация протича в резервоари от неръждаема стомана при строго контролирани температури. След това виното престоява върху фина утайка за поне два месеца, произвеждайки кремообразността, която присъства в това Монтадо. 


ПОДХОДЯЩИ ХРАНИ

Като аперитив, морски дарове, риба и салати.

Подобни продукти