Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Валхала Билков ликьор / Valhalla Herb Liqueur

  • SKU: 8481020002
  • Държава: Финландия
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 35%
36.90 BGN 36.9000 BGN InStock

Интересно

Зелена компания за 2018 г. - Това, което не може да се използва за направата на водка, се взима за храна за животните. А ечемичните обвивки се изгарят в био-електроцентрала, която снабдява с гориво дестилационния процес. Въглеродният двуокис, получен при дестилацията пък, се съхранява и използва за оранжерийно земеделие.

Билков ликьор на основата на Koskenkorva Vodka и микс от местни билки. Валхала предлага уникално вкусово изживяване. Kомбинацията от цитруси, горчиви билки и подправки, закръглени от сладък корен правят ликьора силен, нежно горчив, сладък и сложен със свеж послевкус.


Валхала е билков ликьор, който комбинира скандинавски билки с древната скандинавска митология. Валхала представлява грубия и силен дух на скандинавските народи. Вкусът на напитката съчетава сила и удоволствие по естествен начин.


Валхала е подходяща за консумация на стайна температура или ледено студена, което я прави подходяща за много поводи. 


Продуктът е опакован в уникална и отличаваща се черна осмоъгълна бутилка с матова повърхност. Към напитката са добавени органични билки – Ахилея, Ангелика и Артемезия 

Основата на Валхала е направена от водка Коскенкорва. 

 Храни

Добре се съчетава с:

Аперитив

Подобни продукти