Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Каниа / Paul John Whisky Kanya

  • SKU: 8441010401
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Размер: 700
  • Процент Алкохол: 50%
480.00 BGN 480.0000 BGN InStock

Награди

IWSC
IWSC

Silver Medal

Виж всички

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Лек цитрус с мед от манука, зряла праскова, кайсия и ванилия. Превъзходно усещане в устата, наситено и кремообразно. Дъбът осигурява мек, сладък, възхитителен вкус. Едно от най-меките индийски уискита, бутилирани някога. 


Управляван от Меркурий и символизиран от девицата, Каниа е достойният индийски двойник на изключително привлекателната Дева, шестият зодиакален знак на Вселената. Със своята земна, женствена чувственост, това дълбоко кехлибаренп уиски олицетворява присъщите характеристики на Каниа. 


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация: медни дестилационни казани

Отлежаване: Отлежава 7 години в бъчви от американски бял дъб.

IWSC

Подобни продукти