Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Олоросо / Paul John Whisky Oloroso

  • SKU: 8441010371
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Процент Алкохол: 48%
154.00 BGN 154.0000 BGN InStock

Награди

San Francisco World Spirits Competition
San Francisco World Spirits Competition

Double Gold Medal

Виж всички

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Специално издание индийски сингъл малц от слънчевите брегове на Гоа, Олоросо е сензационна експлозия от невероятни вкусове. С тъмни махагонови нюанси, това изискано уиски има аромати на праскова и кайсия с леки нотки на меласа и червен портокал. Дългият финал е интензивен и сладък с вкусни тежки подправки, поети от бъчвите Олоросо и смесени с нотка кафе мока и разкошен черен шоколад.


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация: медни дестилационни казани

Отлежаване: 5 години в бъчви от бърбън втора употреба и 2 години в бъчви Олоросо.
San Francisco World Spirits Competition

Подобни продукти