Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Уиски Пол Джон Педро Хименез / Paul John Whisky PX

  • SKU: 8441010381
  • Регион: Гоа
  • Държава: Индия
  • Процент Алкохол: 48%
Реколта:
154.00 BGN 154.0000 BGN InStock

Награди

IWSC
IWSC

Silver Medal

Виж всички

Интересно

Великият индийски сингъл малц идва от слънчевите брегове на Гоа, Индия. Някога известна португалска колония в Индия и с богата история, датираща от над 3000 години, днес Гоа е популярна със своята родна култура, изключителна кухня, екзотични плажове и красиви необитаеми буйни пейзажи. С богатите си източници на прясна вода и благоприятните тропически климатични условия Гоа е най-подходящият избор за основателите на дестилерията, където да създават своите сингъл малц напитки.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Произхождащ от тропическите брегове на Гоа, този екзотичен индийски сингъл малц показва сложни аромати на смокиня и кайсия с нотка на банан. На небцето - страхотни аромати на сладък ечемик с кремообразен маслен сладкиш, сушени плодове и богата коледна торта. Финалът е дълъг и изискан, с възхитителен шоколадов фъдж, деликатна портокалова кора и нотки на екзотични ядки. 


ДЕСТИЛЕРИЯ

Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона каси, John Distilleries е производител и на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Пол Джон, едномалцово уиски от John Distilleries, печели репутация на нишовия пазар. Другите му основни марки включват Bangalore Malt, Black Pelican Fine Whisky, Mont Castle French Grape Brandy и Big Banyan Wines. 


ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилация: медни дестилационни казани

Отлежаване: 5 години в бъчви от бърбън втора употреба. Завършено в ръчно подбрани Педро Хименез бъчви.
IWSC

Подобни продукти