Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

VINOPOLY е вече и в THE MALL!

  • VINOPOLY е вече и в THE MALL!На 07.07.2020 г. в The Mall магазин VINOPOLY отваря врати за почитателите на доброто вино, спиртни напитки, кафе и гурме продукти. Това е петият магазин от луксозната верига в страната, чиято амбиция е да предложи на клиентите си богат избор от признати по цял свят марки.  

Магазин VINOPOLY представя изискана селекция от най-доброто от световния тероар. Разнообразното портфолио включва биодинамични, органични и кашерни вина, спиртни напитки и кафе с престижни отличия. Гамата се допълва от интригуващи предложения за гурме и аксесоари за вино от висок клас. В магазина могат да се открият и добре познати и утвърдени марки за традиционалистите.

VINOPOLY е акредитиран „Habanos Specialist“ и предлага богато портфолио от кубински ръчно изработени пури: COHIBA, MONTECRISTO, ROMEO Y JULIETA и др.


ОЧАКВАМЕ ВИ В THE MALL, НИВО -2!