Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Whiskey Fest 2019

  • Whiskey Fest 2019Whiskey Fest Sofia e  най-голямото и престижно събитие в Централна и Източна Европа насочено към спиртни напитки и през 2019г. се проведе за 8ма поредна година. Над 4000 гости посещават събитието всяка година.

Фестът е насочен към  всички почитатели и любители и представя продукции и постижения на дестилерии от целия свят.  Посетителите се наслаждават на богата палитра от вкусове - добре познати, нишови  и иновативни.

Сагакс ЕАД взе участие във формата за първи път през 2019г. В специално изграден щанд, с помощта на професионални бармани и нашите консултанти, гостите успяха да се запознаят отблизо с продуктите внасяни от фирмата в категорията ром.

Предлагани в чист вид или под формата на интригуващи коктейли, напитките бяха високо оценявани, а отзивите след събитието отлични.