Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Whiskey Fest 2022

  • Whiskey Fest 2022


Whiskey Fest 2022 




На таз годишния Whiskey Fest САГАКС представи 4 свои топ бранда позиционирани в частта ром и в частта уиски. 

На щанда на САГАКС за ром аудиторията се наслади на един от най-награждаваните ромове в последното десетилетие Diplomatico. 




Другият бранд на САГАКС в секцията ром беше BUMBU. BUMBU е направен в историческа барбадоска дестилерия, основана през 1893г. и до ден днешен създава автентичен пиратски ром. 




На щанда за ром предложихме селекция от най-изявените ромове Diplomatico, които впечатлиха посетителите и създадоха повод за интересни дискусии с консултантите ни.





Ромовете на BUMBU предизвикаха клиентите с уникалната визия на бутилките и очароваха с разнообразните и интригуващи аромати и вкусове.





Представихме висок клас ромове Diplomatico, които спечелиха много нови почитатели на венецуелския ром.










В секцията уиски САГАКС представи два много характерни бранда - NOMAD и PAUL JOHN.












NOMAD e първокласно уиски, направено от уникална селекция от над 30 различни малцови и зърнени уискита от Speyside, Scotland. Сместа се оставя да отлежава в Шотландия в продължение на 6 години и след това пътува до Jerez, където отлежава още 1 година в стари бъчви Pedro Ximenez.





Основана през 1996 г., днес с продажби от над 15 милиона кутии, John Distilleries е и производител на шестата по големина марка уиски в света - Original Choice Whisky. Тези индийски уискита бяха изключително интересни за клиентите и оставиха впечатлени всички дегустирали.





Момичетата на САГАКС направиха впечатляваща презентация на топ бранда ни BUMBU.





На щандовете ни се създаваха впечатляващи коктейли. Момчетата от Barkeepers on wheels бяха атракция за всички посетители и зарадваха с коктейли с представените ромове и уиски.