Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Винария 2022

  • Винария 2022



Международната изложба за лозарство и винарство  ВИНАРИЯ  е най-престижната сцена за премиери в бранша в рамките на Югоизточна Европа. Тя демонстрира богата селекция от напитки – от автентични местни продукти до световни марки, комбинации от старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата показва и бъдещето на винарската индустрия с нови сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството. Така привлича интереса на широк кръг специалисти, еножурналисти, ключови търговци и ценители.

Двадесет и деветото издание на ВИНАРИЯ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите със съдействието на  Националната лозаро-винарска камара (НЛВК)


САГАКС ЕАД участва със специална селекция вина от 12 държави. Най-доброто от световния тероар впечатли всички посетители на изложението и събра овациите на сомелиери и критици.