Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Нов повод за гордост!

  • Нов повод за гордост!


Две от премиум вината ни получиха високо отличие преди дни! Vinous Antonio Galloni оцени:


Il Poggione Brunello di Montalcino 2015 – 97 точки


Ето и как бе оценена тази реколта: 


Il Poggione 2015 Брунело ди Монталчино предлага тъмно, земно, почти животинско усещане, напомнящо черноземна почва, черна череша, подправки и сушени цветя, които добавят нови усещания към преживяването от вкусването му. Върху небцето меките, месести текстури пък напомнят на свежа череша и ягода, а живата киселинност, в комбинация с пикантните билки и минерали, насищат вкуса. Финалът е дълъг, но свеж, с класически фини танини, сушени червени плодове и доста флорални тонове. 2015 е класа.


И 

 

Il Poggione Rosso di Montalcino 2018 – 90 точки

2018 г. Россо ди Монталчино е великолепно вино, смесващо както първични плодови, така и земни тонове, за да създаде чудесно балансиран израз, напомнящ череши и минерали, прашна почва и сладки билки. На небцето се усещат меки текстури, дадени от киселинността и нотките на тръпчива къпина, подправени с портокал. Финалът е със средна дължина, чудесно свеж, но концентриран, тъй като живите плодови нотки отстъпват пред цветните такива. Реколта 2018 г. е поредният свръхперформанс от Il Poggione.