Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Личността на Райнхард Ловенщайн и вината му

  • Личността на Райнхард Ловенщайн и вината му
Личността на Райнхард Ловенщайн и вината му, през погледа на  Яна Петкова от Divino.Bg

 

Основателят на избата Райнхард Ловенщайн посещава България  през 2018г. за да разкрие от първо лице на българските любители философията си за отглеждане на теорарни вина, идващи от зрелищния Мозел.

Организирани са няколко специални вечери, в който той се среща с различна публика, на която представя  възгледите и разкошните си вина.

Яна Петкова* от Divino.Bg  ни прави услуга, като се съгласява да представи и превежда на  Райнахард при провеждането на една от винените вечери с негово участие.

Представяме ви  наблюденията й от срещата с него:

https://divino.bg/Heyman%E2%80%93Lyovenshtayn--mozelski-rizling-kato-nikoy-drug

Повече  можете да откриете на сайта: www. divino.bg

 

* Яна Петкова е aбсолвент на Австрийската Винена Академия – клон на British Wine and Spirit Education Trust. Лектор в курсове по дегустация и култура на виното и собственик на единствената българска онлайн енциклопедия за вино www.Vinoto.com. Яна е винен автор, консултант и търговец на вина за ценители. Тя е сред основателите на клуба на пишещите за вино – “Винен Наблюдател” www.vino-nabludatel.com, участник в дегустационни панели, както в България към сп. “Бакхус” до началото на 2009г. и “Винен наблюдател”, така и в чужбина – Vinitaly. Автор на свободна практика в много издания - “Wine & Dine”, “Инсайт”, “Его” и др. Един от учредителите на Българска Винена Академия.