Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Калвадос като никой друг – Christian Drоuin

  • Калвадос като никой друг – Christian Drоuin

 Най-популярната дестилерия за производство на калвадос в света вече се представя и в България.

 

Кристиан Дроан е семейна дестилерия, която  в днешни дни се управлява от трето поколение Дроан.  В избата им се съхраняват реколти калвадос датиращи от 1939г. Изнасят напитки  в над 50 държави и представляват 10% от пазарния дял за износ на Калвадос в света, като продуктите могат да се намерят в най-добрите хотели, ресторанти, коктейлни барове и специализирани магазини.

 

Носители са на множество награди –  над 216 златни медала от спиртни  състезания,правейки ги референция за калвадос от Pays d’Auge.

 

Кристиан Дроан бива избиран на няколко пъти и за протоколен подарък.

 

През 2011 година Френския президент Саркози подарява по една бутилка Калвадос на

всички президенти на срещата на G8.

 

През април 2019, повреме на официалната визитата на президента на Китай Mr. Xi Jinping,  във Франция, френският министър председател Mr. Edouard Philippe му подарява Магнум бутилка от Christian Drouin 1964 реколта.

 

Дестилерията организира редица състезания в барове за коктейли, като са припознати като референция за Калвадос, присъстващ в най-добрите барове със световно признание по света.