Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Сет от 5 части Monza / Set Pulltex 5 pcs. Monza 107836

  • SKU: 8701110003
  • Държава: Испания
93.90 BGN 93.9000 BGN InStock

Интересно

Pulltex е най-важната марка за принадлежности и аксесоари за вино на пазара, с повече от 20 години опит в производството на тирбушони за професионалисти и любители на виното. Pulltex е напълно специализирана марка и световна референция. А професионалният тирбушон с двоен лост Pulltex, който направи революция в света на тирбушоните, има над 20 международни патента.
ClickCut спечели 1-во място на състезанието за тирбушони Gevrey-Chambertin във Франция. Двойната му прибираща се лостова система позволява безпроблемно изваждане на тапите с две лесни стъпки, без да ги счупи или повреди, при това напълно вертикално.

Кислородът ускорява окисляването на виното в отворените и затворени бутилки и го влошава след няколко часа. Вакуумната помпа позволява извличането на кислорода от бутилката и в същото време действа като запушалка, която позволява оптимално запазване на характеристиките на виното в продължение на няколко дни.

Цифров термометър, предназначен за ежедневна употреба. За да активирате термометъра, натиснете сензора за температура, разположен в центъра. За да изключите термометъра, просто го извадете от бутилката. Овалната му форма (опора) предлага перфектни характеристики при всички видове бутилки.

Охладителни чанти за охлаждане на бутилките на масата или за съхраняване на студа от бутилката извън хладилника през цялото хранене. Трябва да се държи във фризера, за да е готов при нужда. Новите охладителни чанти Pulltex обединяват ефективността на обичайните студени торби Pulltex с естетиката на новите тенденции. Покритие от плат с висока устойчивост на студ, което му придава елегантен и модерен образ, с черен цвят от вътрешната страна. Вътрешността му е със слой „хладен гел“ и изолационен материал, който предотвратява разпространението на топлината към външната страна на торбата. Чантата е затворена в горната част с предпазен шнур, за да се предотврати затопляне от вътрешността на торбата, като същевременно се предотвратява излизането на студенината.

Дропстопер против подливане. Предотвратява падането на капки вино върху покривката, прекратява струята, без да капе.


Подобни продукти