Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Охладител Pulltex Wine bag grape / Cooler Pulltex Wine bag grape 107816

  • SKU: 8701990020
  • Държава: Испания
27.90 BGN 27.9000 BGN OutOfStock
Изчерпан продукт. Очаквайте скоро!

Интересно

Pulltex е най-важната марка за принадлежности и аксесоари за вино на пазара, с повече от 20 години опит в производството на тирбушони за професионалисти и любители на виното. Pulltex е напълно специализирана марка и световна референция. А професионалният тирбушон с двоен лост Pulltex, който направи революция в света на тирбушоните, има над 20 международни патента.

Охладителните торбички се използват за охлаждане на бутилка преди сервиране или за поддържане на идеалната температура през цялото хранене. Съхранявайте във фризера, за да сте готови, когато е необходимо. Новите охладителни чанти Pulltex съчетават ефективността на обикновените охладители Pulltex и новите естетически тенденции. Тя е покрита с силно устойчива тъкан, която я прави елегантна и модерна, докато вътрешната част на охладителя е покрита с черен найлонов материал. Вътре има "охлаждащ гел" и изолационен материал, който предотвратява изпускането на топлината извън торбата. Чантата е затворена с предпазен шнур в горната й част, който има двойна функция за предотвратяване на бутилките, както и студа, излизащ от торбата.


Подобни продукти