Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Стопер Pulltex Antiox Шампан / Stopper Pulltex Antiox Champagne 109510

  • SKU: 8701040006
  • Държава: Испания
49.00 BGN 49.0000 BGN InStock

Интересно

Pulltex е най-важната марка за принадлежности и аксесоари за вино на пазара, с повече от 20 години опит в производството на тирбушони за професионалисти и любители на виното. Pulltex е напълно специализирана марка и световна референция. А професионалният тирбушон с двоен лост Pulltex, който направи революция в света на тирбушоните, има над 20 международни патента.

AntiOx стоперът е снабден с устройство във вътрешната му част, включващо патентована революционна система за избягване на окисляването на виното вътре в бутилката. След като бутилка се затвори със стопера AntioOx, окисляването на виното се прекъсва и оксиденът вече не се свързва с виното и не произвежда оцетна киселина, нито уврежда напитката. По този начин се избягва неприятната миризма и виното с вкус на оцет. За оптимална ефективност, моля, дръжте бутилката във вертикално положение.

С тапата за пенливо вино AntiOx можете да се насладите на свежия вкус на пенливо вино в отворена бутилка до 8 дни.Подобни продукти