Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Ла Марка Просеко Екстра Драй / La Marca Prosecco Extra Dry DOC

  • SKU: 8141190000
  • Регион: Венето
  • Държава: Италия
  • Сорт: 100 % Глера
  • Реколта: NV
  • Процент Алкохол: 11%
  • Размер на бутилката: 200
8.90 BGN 8.9000 BGN InStock

БЕЛЕЖКИ

Свеж и пищен букет с нотки на цитруси, бяла праскова и дюля, последвана от розови аромати и аромати на хлебни корички. Много добре балансирано, впечатлява със своята фина киселинност и постоянство.


ИЗБА

Основана през 1968 г., La Marca превърна стремежа към съвършенство в своя силна страна. Поддържайки здраво своите корени, но гледайки към бъдещето с важни технологични инвестиции, тя реализира визията на основателите за създаване на международно признати вина с превъзходно качество, превръщайки се днес в "посланик" на Prosecco в света.

Castello Lucheschi di Colle Umberto от осемнадесети век, сега представителство на La Marca, стои там, където първоначално са били разположени селскостопанските подразделения на древен бенедиктински манастир.

La Marca е глас, който ни обединява, но който ни и кани да изпъкнем и да се покажем какви сме. Това е любовната история на една земя, муза с изключителен, жив и красноречив чар, която празнува най-красивите моменти от живота с елегантност, лекота и радост на сетивата.


ЛОЗЯ

Над петдесет години история, която разказва за една автентична територия, чиято душа се пази от 5000 души, които се грижат за нея всеки ден, обединени от страст. Онази страст, която може да бъде събрана по редовете от над 15 000 хектара лозя и с уважение към земята на онези, които берат нейните златни плодове.

Душата и сърцето на La Marca са 8-те свързани кооперативни винарни, разположени в района на Тревизо. Консолидирано богатство, пазено и подхранвано всеки ден със страст и отдаденост.

Организационните и производствени процеси са сертифицирани (Equalitas, IFS, BRC, ISO 22005, BIO), които непрекъснато се обновяват.

Подобни продукти