Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Tree of Love Био газиран ябълков сок / Tree of Love Bio Sparkling apple juice

  • SKU: 8931010002
  • Регион: Нормандия
  • Държава: Франция
  • Био: Био и Органични
  • Размер на опаковката: 750
10.90 BGN 10.9000 BGN InStock

Интересно

Дроан се интересуват от качеството, а не от количеството. По тази причина плантацията бива организирана по традиционен начин, като са засадени само традиционни сортове, от които растат високостеблени дървета. Те дават сравнително малка реколта, но с много високо качество. Плодовете се пресоват само веднъж, за да се извлече само най-доброто.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Най-добрите ябълки за сайдер от овощните градини на Кристиан Дроан в Нормандия. От стари сортове, тези малки ябълки отговарят на изискванията на биологичното земеделие, като изискват малко или никакво третиране. 


ДЕСТИЛЕРИЯ

Три поколения семейство Дроан произвеждат качествен калвадос, изразяващ комплексните вкусове на сортовете ябълки отглеждани в Нормандия, Франция. През 2015 Гийом Дроан създава Le Gin, използвайки изкуството, разработено за производството на класическите спиртни напитки на дестилерията. 


San Fransisco World Spirits Competition
Saint Hilaire du Harcouet's Contest
IWSC
ALL WINES ASIA
Ultimate Spirits Challenge
Cathay Pacific Hong Kong International Wine & Spirits Competition
Vimoutiers
Prodexpo Moscow
Cambremer
ADI's Judging of Craft Spirits
ADI's Judging of Craft Spirits

Подобни продукти