Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Винария 2023

  • Винария 2023Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ е най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа. Тя представя широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози. ВИНАРИЯ комбинира продуктовото разнообразие с технологичната му природа и производствен формат, представени чрез старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата е отправна точка за бъдещето на винарската индустрия с иновациите, които представя в областта на сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството.

 

30-ото издание на ВИНАРИЯ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието и в партньорство със Селскостопанската академияУниверситета по хранителни технологии и Съюза на енолозите.
И тази година САГАКС ЕАД предизвика интереса на посетителите като представи премиум селекция от вина от 12 държави. Високо награждаваните вина в атрактивното ни портфолио впечатлиха посетителите на панаира и спечелиха нови почитатели на Vinopoly.