Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Водка Нефт черна / Neft Vodka Black

  • SKU: 8421010001
  • Държава: Австрия
  • Размер: 100
  • Процент Алкохол: 40%
14.90 BGN 14.9000 BGN InStock

Интересно

Производственият процес протича в Австрия, където руските експерти правят водка „Нефт“ от вода, филтрирана в продължение на петдесет години, четири древни зърна от ръж и нищо друго.

ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ

Кристален цвят. Съчетание от чиста алпийска изворна вода и най-добрите австрийски зърна. Неколкократно дестилирана, със специална технология на филтриране, NEFT гарантира качество от най-висок клас.


ИСТОРИЯ 

В средата на 70-те години в Сибир, Русия са открити огромни нефтени находища, обещаващи просперитет и развитие за страната. Трима руски инженери заминават за най-отдалечените райони на Сибир и ловът на черно злато започва. След успеха на мисията им, идва и идеята да създадат собствена марка висококачествена водка, която те кръщават Нефт, в чест на природния ресурс. 


ПРОИЗВОДСТВО

Производственият процес протича в Австрия, където руските експерти правят водка „Нефт“ от вода, филтрирана в продължение на петдесет години, четири древни зърна от ръж и нищо друго. Целта е да се създаде висококачествен продукт, като се използват развити технологии в дестилирането и филтрациятана продукта.


Подобни продукти