Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Сабя за шампанско Pulltex 107840 / Sabre a champagne Pulltex 107840

  • SKU: 8701990051
  • Държава: Испания
230.00 BGN 230.0000 BGN OutOfStock
Изчерпан продукт. Очаквайте скоро!

Интересно

Pulltex е най-важната марка за принадлежности и аксесоари за вино на пазара, с повече от 20 години опит в производството на тирбушони за професионалисти и любители на виното. Pulltex е напълно специализирана марка и световна референция. А професионалният тирбушон с двоен лост Pulltex, който направи революция в света на тирбушоните, има над 20 международни патента.

Следва традицията "обезглавяване" на бутилка шампанско. Тази традиция идва от времето на Наполеон. Когато войниците му празнували победите си, използвали сабите си, за да изтръгнат горната част на бутилките, докато яздят кон. Тази традиция все още присъства на някои сватбени партита или неформални вечери. Бутилка шампанско може да се отвори, като рязко се удари със сабята върху гърлото на бутилката. Горната част се маха, оставяйки бутилката готова за наливане.


Подобни продукти