Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Хуан Валдес Разтворимо / Juan Valdez Regular Freeze Dried

  • SKU: 8901010201
  • Държава: Колумбия
  • Размер на опаковката: 190
36.90 BGN 36.9000 BGN InStock

Интересно

Най-близкото до вкусна чаша прясно изпечено и смляно кафе Хуан Валдес. Процесът на сушене чрез замразяване и използваните 100% колумбийски зърна гарантират добрия вкус, аромат и качество.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Процесът на сушене чрез замразяване и 100% колумбийски кафеени зърна създават съвсем различно усещане, гарантирайки най-добрия вкус, аромат и качество.

Създаден чрез внимателен процес, Хуан Валдес разтворимо запазва изключителния аромат и вкус на кафето. Juan Valdez® внимателно подбира най-добрите зърна, за да осигури максимално вкусно и незабравимо изживяване. 100% зърна Арабика, подбрани по размер и уникалните си качества, отразяват многообразието на колумбийските планини Анди и предлагат голямо разнообразие от ароматни профили, за да задоволят всяко небце.

Открийте богатството и аромата на колумбийското кафе, съчетано с отличителни качества във всяка гладка, удовлетворяваща чаша.

Подобни продукти