Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Хуан Валдес Дрип кафе Сиера Невада (5 пакетчета) / Juan Valdez Drip Coffee Sierra Nevada (5 units)

  • SKU: 8901010111
  • Държава: Колумбия
  • Размер на опаковката: 50
9.90 BGN 9.9000 BGN InStock

Интересно

В долината на река Магдалена пелена от облаци предпазва кафето Хуила от слънцето. В резултат то расте целогодишно, без стрес. Хуила е признато по цял свят заради изключителното си качество, дължащо се на труда и усилията на 67 000 малки семейни плантации. Балансирано кафе, със сладък послевкус.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Дрип кафето е най-лесният начин да приготвите чаша кафе за минути, навсякъде, по всяко време, без то да губи вкусовите си характеристики и свежестта си. Кафето е опаковано в индивидуални пакетчета, всяко в точната пропорция заточно една чаша.  

Този иновативен метод се съдържа в 5 индивидуални пликчета, които съдържат Премиум Колумбийско кафе Хуан Валдес от региона Сиера Невада. 

Всичко, което ви трябва, е чаша, едно пликче от кафето (10 г) и 180 мл гореща вода, която да изсипете отгоре. След 1 минута премахнете пакетчето, добавете захар по желание и се насладете на вкуса. 


Подобни продукти