Скъпи клиенти, сайтът ни стартира на 5/5/2020 след период на тестване, като продължаваме да качваме нашето портфолио. В случай на проблем, извинете ни и молим да се свържете с нас, за да съдействаме!

Discover vino World 2019

  • Discover vino World 2019

2019 отбеляза нов и по-голям успех за Сагакс ЕАД, участвайки за втори пореден път в специализирания форум за вносни вина – DISCOVER VINO, най-големият в България, провеждащ се веднъж годишно от 2017 година насам.

Мероприятието се проведе на 10ти и 11ти май в столицата София, като бяха презентирани над 500 вина.

САГАКС ЕАД взе  участие с пет щанда, обхващащи регионите:  Франция, Иберия, Другата Европа и Нов свят и представи на любителите над 40 вина.

Сред избраните вина присъстваха:

Франция: слънчев Лангедок с избите Gerard Bertrand, Mas De Daumas Gassac и Puech Haut, Шампан  представен от Mailly Grand Cru и Jacquesson,  световноизвестните пенливи вина на Luc Belaire   и др.

Разходихме се из различните региони на Испания, показвайки вина на избите Alvaro Palacios, Valduero, Gramona, Beronia и др. Не забравихме и Португалия – с вината и портата на Symmington.

Нов свят беше представен от емблематичните  Montes, вековните  Undurraga,  аржентинските лидери Луиджи Боска и Рутини  и иновативните Amayna.

Особен интерес и фурор предизвика щандът с вина от Другата Европа, в който включихме кашер вина от Израел на избите Yarden и Hermon, арменските Karas и топ избата на Ливан Chateau Musar.

За втора поредна година представихме испанският лидер в света на винените  аксесоари  Pulltex предлагащ решения както за любители, така и за професионалисти от винения бранш.

Екипът ни от професионалисти беше насреща за да представи всеки от продуктите, както и да обясни и посъветва посетителите в избора на любима напитка или аксесоар.